Zhejiang Med valves ko., LTD.

Med mangrupakeun produsén klep dinamis & anjog delivering solusi inovatif ka konsumén di industri rékayasa. Tujuanana primér kami geus nyadiakeun solusi unik pikeun jasa tina Minyak, Gas, Nuklir, kilang lisah, Kimia, Kelautan, Potable Cai, Runtah Cai, kokotor, Power Station sarta pipa Industries.

merek top

WhatsApp Online Chat!