shërbimi ndaj klientit

OIL & GAS

prodhimin Med dhe furnizimit valvulave të shumta specialiteti, valvula automatizimi dhe kontrolli produkteve të përdorura në vaj dhe rafinimit të gazit dhe prodhimit të objekteve të sotme. Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është se valvulave juaj proces jo vetëm të jenë të besueshme, por edhe se ata janë të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e rrepta rregullatore të vendosura në objektet e naftës dhe gazit sot dhe në të ardhmen.

20180912075235525
20180810093432319

PETROL-KIMIKE

Med ofron një linjë të gjerë të valvulave specialiteti, automatizimi valvula dhe kontrollet për të përmbushur kërkesat më të kërkuar e procesit të paraqitura nga sotme objekte moderne petrokimike.

 

 

central elektrik

Produkti Med gjerë ofron klientëve tanë me një gamë të gjerë të zgjidhjeve valvulave për aplikimet më të kërkuar termocentralit. Ne punojmë ngushtë me të gjithë klientët tanë për të ndihmuar në përmirësimin e besueshmërinë e tyre bimët e procesit dhe efikasitetit.

20180810092407886
20180912075200547

HVAC / Ndërtimi Automatizimi

prodhimin Med dhe të ofrojë disa nga valvula flutur dhe automatizimi valvula produktet kryesore shfrytëzohen në tregun komercial dhe industrial HVAC sot. Ne kemi mbi 30 vjet HVAC valvula dhe valvula aplikimit automatizimi përvojë dhe mund të ju ndihmojë me të gjithë automatizimin tuaj të ndërtimit, bimë qendrore të shërbimeve dhe izolimi avull valvula

 


WhatsApp Online Chat!