Zhejiang Med Valves co., Ltd.

Med është një prodhues dinamik dhe kryesor valvula dhënë zgjidhje të reja për klientët në industritë inxhinieri. Qëllimi ynë kryesor është që të sigurojë një zgjidhje unike për shërbimet e naftës, gazit, bërthamore, Refinery, Kimike, Detare, me ujë të pijshëm, Ujërave të Zeza, Kanalizimit, stacioni i energjisë dhe tubacionit Industries.

markave të lartë

WhatsApp Online Chat!