Жеџијанг Мед Вентили ко., Ltd..

Мед е динамична и водечки производител вентил обезбедување на иновативни решенија за клиентите во областа на инженерството индустрии. Наша примарна цел е да се обезбеди единствен решение за услугите на нафта, гас, нуклеарна, рафинеријата, хемиски, морска, вода за пиење, отпадни води, канализација, електрична енергија станица и цевковод индустрии.

Top Brands

WhatsApp Онлајн Chat!