Zhejiang Med Valves co., Ltd.

Med iku sawijining perusahaan tutup dinamis & anjog ngirimke solusi inovatif kanggo pelanggan ing industri engineering. goal utami kita kanggo nyedhiyani solusi unik kanggo layanan Kelapa, Gas, Nuclear, Goreng, Kimia, Marine, potable Water, sampah Water, limbah, Power Station lan Pipeline Industries.

Brands Top

Tampilan Online Chat!